De Grote Cavia: algemene en bijzondere informatie over cavia's.
 

Op deze pagina vertellen Hanna en Henk van Stichting Caviaopvangcentrum Beertje over hun opvang.

 Stichting Caviaopvangcentrum Beertje te Woldendorp (Groningen)
- cavia-opvang
- financiŽle adoptie


Stichting Caviaopvangcentrum Beertje is een opvang in het noorden van het land. Omdat daar nog geen opvang was, zijn zij er een gestart. Veel mensen 'doen' iets met cavia's als hobby naast hun andere bezigheden. Voor Hanna en Henk van Stichting Caviaopvangcentrum Beertje zijn cavia's echter hun lust en hun leven! Ze zijn zo'n beetje dag en nacht met cavia's bezig en kunnen er maar geen genoeg van krijgen!Stichting Caviaopvangcentrum Beertje is een opvang en een pension. Cavia's die gedumpt zijn, vinden er een goed tijdelijk adres tot ze herplaatst worden. De echte stumpers blijven bij hun en kunnen financieel geadopteerd worden. En als je op vakantie gaat, kan je je cavia tijdelijk bij hen stallen. En reken maar dat ze het goed hebben, want Hanna en Henk kunnen niet meer zonder cavia's!Hanna geeft ook voorlichting op scholen over cavia's, en scholen komen ook naar de opvang toe om daar meer te leren over cavia's. Jong geleerd is immers oud gedaan!

En daarnaast maakt ze ook nog samen met haar man caviaflats!Hanna: Ik moet er niet aan denken om 's ochtend mijn bed uit te komen en dan geen caafjes meer hoef te voeren en hokken schoon maken... Nee, dit is mijn leven en hier geniet ik van!

De website is altijd up to date en wordt door Hanna onderhouden.

Hanna: Ook het werk met de caafjes vind ik zeer dankbaar werk, je krijgt zoveel terug van de caafjes. Elke ochtend weer die begroeting als ik de opvang binnenkom..... Nee, als ik dit werk niet meer zou kunnen doen dan zal mijn leven er zeer saai uitzien. 

top      home