De Grote Cavia: algemene en bijzondere informatie over cavia's.
 

Op deze pagina vertelt Marja van Cavia-adviesbureau Marja's Caafjes, voorheen Caviaopvang Marja's Caafjes, over haar cavia-adviesbureau.

 Cavia-adviesbureau Marja's caafjes te Tilburg (Noord-Brabant)
- vakantie-opvang
- financiŽle adoptie
- verkoop kooien
- knippen van nagels
- vachtverzorging

Cavia-adviesbureau Marja's caafjes
De opvang bestond van 2006 tot 2012, waarna het wijzigde in het Cavia-adviesbureau Marja's caafjes. Marja is gespecialiseerd in het socialiseren van cavia's. Ook op kleine schaal vakantieopvang. Cavia-adviesbureau Marja's caafjes werkt nauw samen met een dierenarts waar Marja zelf als assistente werkt.U krijgt een deskundig advies en kunt rustig, op afspraak, in overleg, advies krijgen.
Cavia's zijn groepsdieren en moeten dus met minimaal per 2 samenwonen.Ik blijf wel actief in het geven van advies over het houden van cavia's en over gezondheidsproblemen bij cavia's. U kunt  ook terecht voor  het knippen van de nagels. Op heel kleine schaal blijf ik vakantieopvang verzorgen bij mij thuis.
Bel even 06-36156490 voor het maken van een afspraak.
Ook zijn er vaak nieuwe en z.g.a.n caviaspulletjes te koop. Kijk hiervoor bij de rubriek 'te koop'.

De opbrengst komt geheel ten goede van de cavia's.

Het is mogelijk om cavia's die in de opvang blijven wonen financieel te adopteren. Een cavia financieel adopteren kost 7,50 euro per maand.Van dat bedrag wordt er dan voer, groenten en houtvezel betaald en kan de cavia als dat nodig is de rest van zijn/haar leven in de caviaopvang blijven wonen.

Groetjes Marja van cavia-adviesbureau Marja's caafjes.


 

top      home