De Grote Cavia: algemene en bijzondere informatie over cavia's.
 

Hoe wonen andermans cavia's? Hier zie je het! En hoe woont jouw cavia? Dat willen we graag zien!

Ik vind het altijd razend interessant om te zien hoe anderen hun cavia's gehuisvest hebben. Je ziet dan allerhande mooie en aparte kooien en hokken en flats en je kunt zelf ook nog leuke ideen opdoen! Je kunt je eigen foto insturen zodat deze op de site komt te staan en anderen kunnen genieten van jouw mooie cavia-onderkomen! De Grote Cavia bijt de spits af.

 

De caviaflat van De Grote CaviaZo wonen mijn cavia's. Het is een caviaflat (die ik zelf heb gemaakt) van drie verdiepingen die ieder 50 cm hoog zijn. De flat heeft een lengte van 3 meter en staat 20 cm van de grond af. De deurtjes hebben plexiglas of gaas. De verdiepingen kunnen worden onderverdeeld in diverse hokken. Momenteel zijn er 5 hokken. Links bovenin zitten Flux en Balderick, rechts bovenin Nifkarinia en Chinoek, op de middelste verdieping links Ungario en Maximo, en rechts Pirika en Pommeroy, en onderin Amarinthe en Leonidas.


De caviaflat van BaukjeDe reden waarom ik dit mailtje stuur, is om aan te geven dat ik dankzij De Grote Cavia-site heel veel waardevolle informatie vindt en omdat mijn vriend speciaal voor de cavia's een hok heeft gemaakt die ik graag wil laten zien.

Veel succes met jullie toffe en informatieve site. groetjes van Baukje


 

top      home