De Grote Cavia: algemene en bijzondere informatie over cavia's.
 

Wat hebben bezoekers te zeggen over deze site?
Dat lees je hier! Kijk ook eens in de gastenboeken: 2003-2004 en 2005-2007 of in
het huidige gastenboek om te zien wat bezoekers te melden hebben.

 

Deze poll laat duidelijk zien hoe er geoordeeld wordt over deze site! Leuk om te zien!Ik heb geen vraag maar wel een opmerking!

SUPER SITE.

We zijn sinds afgelopen weekend de trotse bezitter van Pluisje en Olivia twee lieve cavia's en we hebben heeeel veel informatie van jou site ontvangen.

Dank zij je site gaan we met veel meer vertrouwen om met ze.
Ik zal nog zeer regelmatig terugkomen op je site.

Complimenten dus!

Met vriendelijke groet,

Marcel


Hallo,

Mag ik u proficiat wensen met u site? Ik gebruik hem nu toch al een paar jaar en ik ga er nog steeds op, als ik van iets niet zeker ben...
Ik wil dit gewoon even meedelen, FANTASTISCH!

Met vriendelijke groeten,
Mandy


Wij, Hans en Jacqueline, zijn net begonnen met een caviastal. Natuurlijk hebben we eerst heel veel info opgezocht. Wij hebben erg veel aan jullie gehad en willen jullie daar zeer voor bedanken.
Wat een mooie site en wat staat er veel op en alles zo duidelijk en begrijpelijk. Onze dank hiervoor. Wij gaan met veel knuffelplezier onze stal beginnen; nu 4 beren en 8 zeugjes. Het eerste beertje is nu bij een 6 maand oud zeugje gezet spannend. We doen eerst één nestje om het te leren. De rest is ook nog te jong.

Nogmaals onze hartelijke dank en we zullen nog vaak terug komen op jullie site.

Hoi, hoi,

Wij hebben al een jaar of 10 cavia's en ook een nestje gehad. Dit was in het begin en gebeurde per ongeluk. We hadden de beer laten castreren maar te snel bij de dame in kwestie gelaten of te laat laten opereren.
Nu hebben wij weer onverwacht jongen door een logeerpartij met wat wij dachten dat een vrouwtje was (2 ongelukjes in 10 jaar valt nog mee als je weet dat wij minimaal 3 cavia's hebben die lekker bij elkaar mogen zitten in een omgebouwde kast).
Omdat je dan toch met vragen komt te zitten ben ik het internet op geschoten en klikte jullie site aan.
Het ziet er zo netjes en duidelijk en volledig uit, dat ik jullie een compliment moet geven.
Geweldige site!!!
Ik kan er alles op vinden wat ik nodig heb en hij staat al bij mijn favo sites!

Groetjes Angélique


De reden waarom ik dit mailtje stuur, is om aan te geven dat ik dankzij De Grote Cavia-site heel veel waardevolle informatie vindt en omdat mijn vriend speciaal voor de cavia's een hok heeft gemaakt.

Veel succes met jullie toffe en informatieve site. groetjes van Baukje

Hé Inge,

Ik heb met heel veel plezier gekeken naar de manier waarop je mijn ruimtewinner aan je site hebt toegevoegd. Wat heb je dat nou leuk gedaan. En zo'n goed en overzichtelijk werkplan. Geweldig!
Het is ontzettend leuk om je eigen huisje + dieren terug te zien op jouw informatieve en inhoudelijk zo goede en volledige caviasite.

Ik heb heel veel aan de site gehad toen ik begon met cavia's houden. Vooral alle tips, zo eenvoudig en helder verwoord, stap voor stap, waren van grote waarde, voor iemand die nog weinig van cavia's wist.
De tips over het tam maken van de dieren heb ik volledig opgevolgd en zelfs de meest schuwe en onhandelbare dieren zijn nu tam en vertrouwen mij volledig.

Ook de manier waarop je het onderwerp bijten hebt behandeld vind ik heel erg goed. Want over cavia's wordt gezegd dat ze nooit bijten, terwijl dat in werkelijkheid vaak wel het geval is. Mij overviel dat heel erg toen ik de dieren net had en ik was daardoor heel erg ontmoedigd en bang dat het zo zou blijven.
Door de site, die stimuleert de oorzaak van het bijten te achterhalen en uitgaat van het afleren van bijten, ben ik door die angst heengegaan en wordt nu nooit meer gebeten.

Heel veel dank voor deze en alle andere waardevolle informatie.

Ik wens je een hele fijne zomer,

Hartelijke groet,

Els


Hallo,

Ik had een cavia van mijn school gekocht en ze was vier weken oud, een vrouwtje. Na een maand of iets langer werd ze heel dik en toen mijn oma's verjaardag voorbij was de volgende dag ging m'n vader stofzuigen in de kamer en zag in de kooi twee cavia's rennen.
Dus hij werd boos op mij dat ik er stiekem nog één had bijgezet en toen zagen we drie cavia's.
Dus onze cavia had twee kleintjes gehad op 21 maart 2009.
Maar wij wisten niet hoe we die moesten verzorgen dus toen kwamen we op jouw site en dankzij jou wisten we precies wat we moesten doen!
De kleintjes hebben het nu goed. Eén mannetje en twee vrouwtjes.
Het mannetje zit in het kleine hok en de vrouwtjes in een hok van 1,20.

Bedankt voor alles!

Groetjes,

Kimberley

 

top      home